Interijer apartmana

Interijer apartmana

Ocjena: 0

0

Interijer restorana

Interijer restorana

Ocjena: 0

0

Tiger tenk I

Tiger tenk I

Ocjena: 0

0

In Memoriam

In Memoriam

Ocjena: 0

0

Skulptura

Skulptura

Ocjena: 0

0

Livingroom-NY style

Livingroom-NY style

Ocjena: 0

0

arhviz

arhviz

Ocjena: 0

3

Mercedes W124

Mercedes W124

Ocjena: 0

2

Novosti: Video isječci: Intervjui: Tutorijali:
ZBrush Workshop
Blender radionica u Osijeku – “Osnove 3D modeliranja”
Izazov: Rendanje automobila
Zbrush Central V3
ostale novosti...
World of Warcraft: Mists of Pandaria Cinematic Trailer
Unreal Engine 4 - Demo showcase
Wreck-It Ralph
Castlevania Lords of Shadow 2
ostali video isječci...
Intervju sa Darkom Vučenikom
Lemonade3D - intervju
Bassam Kurdali - intervju
Luminus studio - Intervju
ostali intervjui...
Blender tutorijali - krivulje
Modeliranje i texturiranje ljudskog oka
Izrada šalice
Izrada stijene
ostali tutorijali...
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Cinema 4D Studio ne radi  (Posjeta: 1326 )
Dava
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Postova: 2


« : 08. 05. 2013. 14:13 »

Kad instaliram bilo koju verziju Cinema 4D programa (r12,13,14) priliko0m instalacije
vec mi je selektiran " Broadcast " kao sto vidite sa slike .
Ja ukucam seriale za ostale djelove , međutim " Studio " mi nikako nece da radi .

Instaliravao sam razlicite programe sa torenta , i uvijek isto
Googlao sam i vidio da jako puno ljudi ima isti problem , ali pomoć koju dobiju su većinom prazne tj lovačke priče

Ako netko zna kako rijesit ovo mučim se 2 tjedna bio0 bih mu zahvalan

SLIKA :
Evidentirano
alan kichl
Full Member
***

Karma: 0
Offline Offline

Postova: 59


WWW
« Odgovor #1 : 09. 05. 2013. 08:29 »

ne razumijem kako ti je ''već selektiran Broadcast''..
zar nije da kod instalacije možeš selektirati i Studio verziju, pa upisati serijal za Studio?

alan.kichl@gmail.com

alan
Evidentirano
Dava
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Postova: 2


« Odgovor #2 : 12. 05. 2013. 19:11 »

Znam, to mi je prije bilo , sad odjednom na svakoj verziji selektovan Broadcast , ja mogu unjet Studio ali nece radit tj bit ce Broadcast
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  
 
Skoči na: