Interijer apartmana

Interijer apartmana

Ocjena: 0

0

Interijer restorana

Interijer restorana

Ocjena: 0

0

Tiger tenk I

Tiger tenk I

Ocjena: 0

0

In Memoriam

In Memoriam

Ocjena: 0

0

Skulptura

Skulptura

Ocjena: 0

0

Livingroom-NY style

Livingroom-NY style

Ocjena: 0

0

arhviz

arhviz

Ocjena: 0

3

Mercedes W124

Mercedes W124

Ocjena: 0

2

Novosti: Video isječci: Intervjui: Tutorijali:
ZBrush Workshop
Blender radionica u Osijeku – “Osnove 3D modeliranja”
Izazov: Rendanje automobila
Zbrush Central V3
ostale novosti...
World of Warcraft: Mists of Pandaria Cinematic Trailer
Unreal Engine 4 - Demo showcase
Wreck-It Ralph
Castlevania Lords of Shadow 2
ostali video isječci...
Intervju sa Darkom Vučenikom
Lemonade3D - intervju
Bassam Kurdali - intervju
Luminus studio - Intervju
ostali intervjui...
Blender tutorijali - krivulje
Modeliranje i texturiranje ljudskog oka
Izrada šalice
Izrada stijene
ostali tutorijali...
Registracija - Obavezne informacije
Unesite Korisničko Ime:
Samo za internu identifikaciju. (bez kvačica)
Email:
Ovo mora biti valjana email adresa.
Unesite lozinku:
Potvrdite lozinku:
Vizualna provjera:
Unesite znakove koji su prikazani na slici
Unesite znakove koji su prikazani na slici
Koliko je zbrojeno 12 i osam? (upiši riječima!):
Koliko prstiju ima jedna ruka? (upisati broj):
Kućni ljubimac koji laje?:
*************************************************************
SAŽETAK PRAVILA KORIŠTENJA FORUMA:

- DRŽITE SE PRAVILA ULJUDNOG PONAŠANJA PRILIKOM KOMUNIKACIJE SA OSTALIM ČLANOVIMA FORUMA

- NE OBJAVLJUJTE NEPRIMJEREN MATERIJAL ILI TEKST

- SVE UVREDE UPUČENE DRUGIM ČLANOVIMA FORUMA BILO KAKVE FORME, BITI ĆE ODMAH I STROGO SANKCIONIRANE

- NE OBJAVLJUJTE LINKOVE NA ILEGALNI SOFRWARE ILI DRUGE MATERIJALE ZA KOJE NEMATE AUTORSKA PRAVA

- SAVJETUJEMO DA KORISTITE PRAVO IME I PREZIME; OVO JE IPAK I ONLINE PORTFOLIO, PA JE STOGA U VAŠEM INTERESU DA PRIHVATITE OVAJ SAVJET
*************************************************************

Detaljan opis pravila:

Slažete se, kroz Vaše korištenje ovog foruma, da nećete objavljivati nikakav materijal koji je lažan, klevetnički, netočan, uvredljiv, vulgaran, pun mržnje, uznemirujući, opscesan, seksualno orijentiran, prijeteći, narušava privatnost neke osobe, neprimjeren na maloljetne osobe, ili na neki drugi način krši bilo koje međunarodne ili Hrvatske zakone. Također se slažete da nećete objavljivati nikakav materijal zaštićen autorskim pravima osim ako ste vlasnik autorskih prava ili imate pisani pristanak od vlasnika materijala zaštićenih autorskim pravima. Spam poruke, lančana pisma, piramida sheme i razni drugi oblici prijevara, su također zabranjeni na ovom forumu.

Imajte na umu da je nemoguće da osoblje ili vlasnik ovog foruma provjeravaju točnost i istinitost postova. Također imajte na umu da mi ne pratimo aktivno objavljene poruke, i kao takvi, nismo odgovorni za sadržaje sadržane unutar poruka. Mi ne jamčimo za točnost, potpunost ili korisnost bilo koje predstavljene  informacije. Poslane poruke izražavaju stavove autora, a ne nužno i stavove ovom forumu, njegovog osoblja, njegovih podružnica ili vlasnika ovog foruma. Svatko tko smatra da neka poruka krši osnovna pravila ovog foruma, dužan je odmah obavijestiti administratora ili moderatora ovog foruma. Osoblje i vlasnik ovog foruma zadržavaju pravo ukloniti nepoželjan sadržaj, unutar razumnog vremenskog okvira, ako su utvrdili da je uklanjanje neophodno. Uklanjanje poruka nije automatizirano, stoga Vas molimo da imate razumijevanja ako neke poruke neće biti odmah uklonjene. Ovo pravilo se odnosi i na osobne informacije članova foruma.

Vi ste isključivo odgovorni za sadržaj Vaših poslanih poruka. Vlasnici ovog foruma zadržavaju pravo otkriti vaš identitet (ili bilo koje druge srodne informacije prikupljene na ovom uslugom) u slučaju formalnog prigovora ili pravne akcije koja proizlazi iz bilo koje situacije izazvane Vašom uporabom ovog foruma.

Prilokom registracije možete odabrati korisničko ime. Savjetujemo da odabrano ime bude prikladno i u skladu sa pravilima ovog foruma. Registracijom Vašeg korisničkog, slažete se da nikada nećete dati svoju lozinku nekoj drugoj osobi osim administratora, radi vaše vlastite zaštite. Također se slažete da NIKADA nećete koristite korisnički račun druge osobe iz bilo kojeg razloga. Također, preporučamo da koristite VISOKO kompleksnu i jedinstvenu lozinku za vaš korisnički račun, zbog sprečavanja mogućnosti krađe osobnih podataka.

Nakon što se registrirate i prijavite na ovaj forum, biti ćete u mogućnosti ispuniti detaljan profil. Vaša je odgovornost da predočite jasne i točne informacije. Sve informacije za koje se utvrdi da krše pravila ovog foruma će uklonjene, sa ili bez prethodne najave. Ukoliko će biti potrebno, biti će primijenjene odgovarajuće sankcije.

Također savjetujemo da zbog prirode ovog foruma, koristite vaše pravo ime i prezime za identifikaciju na forumu. Ovo je preporuka, a ne pravilo, stoga ukoliko ne prihvatite ovaj savjet, nećete snositi nikakve posljedice.

Napominjemo da je uz svaki post evidentirana vaša IP adresa, u slučaju da vam trebamo uskratiti pristup forumu ili ukloniti profil. To će se dogoditi samo u slučaju velikog kršenja ovoga Ugovora.

Također, imajte na umu da ovaj forum sprema cookie-e, tekstualnu datoteku koja sadrži bitove informacija (kao što su vaše korisničko ime i lozinku), u cache-u Vašeg preglednika. To se koristi samo za automatsku registraciju na forum. Forum ne prikuplja niti šalje bilo kakve druge informacije na Vaše računalo.

Zahvaljujemo Vam na registraciji na naš forum i nadamo se da čete postati aktivni član naše zajednice,

Vaš 3Dhr.